Docenten

aniek

Aniek Bengevoord

Ik besloot om na een korte omweg via de academische wereld, mijn enthousiasme en kennis van het bewegingsapparaat met meer mensen te willen delen. Tijdens mijn verre reizen werd ik regelmatig verleid door meditatie en yoga. Het voelt dan ook als een cadeautje dat ik al deze passies kan combineren in het geven van de Superles. Recentelijk heb ik mijn Pilates opleiding afgerond en ben ik klaar om nog meer kennis, met zoveel mogelijk mensen te delen.
*Les: Pilates Flow & Superles 60 of 90

Bluebirds Blog Posts (5)

Claire Vintges

Ik noem Yoga geen work-out maar een work-in. Er is zo eindeloos veel te ontdekken als je het circus van de externe prikkels even laat voor wat ‘t is en de tijd neemt om stil te zijn en naar binnen te keren. Want daarbinnen liggen vaak alle antwoorden en niet daarbuiten. Mijn yogalessen zijn puur gericht op ervaring. In mijn lessen probeer ik leerlingen fysieke en mentale vrijheid te laten ervaren. Om even los te komen van normen en concepten en gewoon te voelen hoe het is om te zijn.
*Les: Restorative Flow, Super Flow

eliane

Eliane Bernhard

Ik kwam met meditatie in contact vanwege chronische pijnen in mijn rug en vermoeide patronen waar ik zelf niet uit kwam. Ik was jaren op zoek naar antwoorden en op het moment dat ik met een meditatietraining begon, viel bijna alles op zijn plek. Ik leerde hoe krachtig onze gedachten zijn, hoe jezelf hiermee kunt afbreken, maar vooral ook kunt opbouwen. Na deze ervaring wist ik het zeker, iedereen heeft recht op dit inzicht, dit is mijn missie in dit leven!
*Les: Yoga Nidra

emma

Emma Brasser

Mijn belangrijkste boodschap die ik als docent dan wil geven, is om echt te luisteren naar hun eigen lichaam en dat men zichzelf niet teveel moet pushen. Pushen doen we namelijk al genoeg in ons dagelijkse leven. Ieder lichaam is anders, dus probeer je niet teveel te focussen op wat anderen in een les doen, maar richt je op jezelf en probeer echt naar binnen te gaan.
*Les: Yin Yoga, Super Flow

Bluebirds Blog Posts (1)

Fleur Schutte

Ieder mens heeft iets moois en unieks, ik gun het iedereen om echte ontspanning en geluk te ervaren evenals de vele andere positieve uitwerkingen van yoga op het algehele welzijn.
Tijdens mijn les krijg je alle ruimte die jij nodig hebt voor jouw practice en zul je ervaren hoe het is om je lichaam en geest echt te ontspannen  en leren om jezelf heel bewust te observeren zonder te oordelen.
*Les: Yin & Mindfulness, Restorative Flow

Bluebirds Blog Posts (2)

Flora Baduin

Yoga doe ik al ruim tien jaar. Ik kwam er al snel achter dat mijn drukke leven (en hoofd) wel wat bewuste ontspanning en relaxedheid kon gebruiken. Eigenlijk ben ik sindsdien niet meer gestopt met yoga, meditatie en me verdiepen in de filosofie van yoga.
Ik probeer naast het fysieke aspect van yoga ook alle andere facetten mee te nemen in mijn lessen. Meditatie, reflectie, soms wat filosofie en de adem. En niet té serieus.
*Les: Super Flow, Restorative Flow

Hailey

Hailey Noa

Mijn eerste yogales volgde ik omdat ik mijn lenigheid wilde vergroten. Al snel merkte ik dat ik zowel tijdens als na de lessen rustiger was dan anders. Deze rust vond ik heerlijk en dat was voor mij een reden om steeds vaker mijn yogamat erbij te pakken. Gaandeweg ontdekte ik dat yoga voor mij de manier is mindful en bewust in het leven te staan. Deze ontdekking heeft gemaakt dat ik yoga centraal wilde stellen in mijn leven. Met die reden ben ik een yoga teacher training gaan volgen en ben ik aan de slag gegaan als yogadocent.
*Les: Superles, Pilates Flow

Bluebirds Blog Posts (6)

Janine Hurink

Yoga heeft mij persoonlijk zoveel gebracht op het gebied van (zelf)acceptatie, uitdagingen zoeken en overwinnen en ik vind het geweldig dit over te kunnen brengen op anderen in de hoop dat het hen net zoveel brengt als dat het mij heeft gedaan.
Mijn lessen zijn intensief en fysiek uitdagend. Er is altijd tijd voor de ademhaling en een stukje meditatie aan het begin en het einde van de les.
*Les: Super Flow

Bluebirds Blog Posts (7)

Joleen Pfeifer

Mijn missie is om te wereld een stukje gezonder te maken! Een paar jaar geleden ging voor mij de knop om, ik wilde me fitter en gezonder voelen. Ik ging fanatiek sporten. Zo deed (en doe) ik krachttraining, HIIT training, Yoga en Pilates. En op dat laatste werd ik echt verliefd! De Superles Cardio vind ik daarom ook geweldig om te geven. Al mijn favoriete sporten in een les!
Het doel van mijn lessen is dat je geniet van het bewegen! Dat je het leuk vindt om met je lijf en hoofd bezig te zijn.
*Les: Pilates Flow, Superles Cardio

Bluebirds Blog Posts

Jolijn Bruijnaers

Ik kwam voor het eerst met yoga in aanraking op de vooropleiding van de dansacademie. Pas na een aantal jaren dook ik dieper in de schoonheid van yoga om dichter bij mijn eigen kern te komen.
Laten we in de lessen geen doel voor ogen hebben, maar er wel naar streven om fijne energieën te delen, ons 'inner fire' flink te stoken en uiteindelijk de studio kalm, helder & energievol te verlaten.
*Les: Super Flow, Superles

nandavanpraag

Nanda van Praag

Het beoefenen van yoga heeft mij geleerd te ontdekken wie ik ben, wat mijn patronen en conditioneringen zijn, en daarbij liefde en compassie te ervaren.
In mijn lessen, die een meditatief karakter hebben, word je de mogelijkheid geboden om tot rust te komen, ruimte en weerstand te ervaren, te voelen waar jouw grenzen liggen en wat je nodig hebt.
*Les: Yin Yoga, Restorative Flow

nicolinesmalbraak

Nicoline Smalbraak

Tijdens mijn studie filosofie volgde ik het vak: Oosterse Filosofie. Mijn nieuwsgierigheid was aangewakkerd en ik kwam uit bij yoga, en later ook bij meditatie. In mijn zoektocht naar meer, begon ik eerst retraites te bezoeken in Nederland. Daarbuiten kwam ik uiteindelijk uit bij de docentenopleiding van het Centrum voor Mindfulness. In de afgelopen 1,5 jaar heb ik meer dan 500 uur les gegeven, een serieuze missie dus, die ik met erg veel plezier onderneem.
*Les: Mindfulness

Nur Bezema

Nur Bezema

"Het doel van mijn lessen is bewustwording van je eigen lichaam. Voelen hoe je beweegt en jezelf uitdagen zonder jezelf te pushen. Luisteren naar je eigen lichaam zonder jezelf te vergelijken met de anderen in de les of houdingen te forceren omdat je aan een plaatje wil voldoen.
Ik streef ernaar mijn lessen voor iedereen toegankelijk en uitdagend te maken, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of ervaring. Iedereen is welkom!"
*Les: Superles 60 of 90

Bluebirds Blog Posts (1)

Roos Metje Smit

Mijn persoonlijke missie is female empowerment! Ik kom uit een familie met voornamelijk vrouwen en denk dat wij op een bijzondere en hechte manier met elkaar omgaan. Ik schrok toen ik in Amsterdam kwam wonen (11 jaar geleden al weer) en merkte ik dat er hier soms veel frictie/jaloezie/judgement is tussen vrouwen.
Vroeger meer dan nu moet ik zeggen, je merkt dat er een shift is in energie en daar wil ik graag mijn steentje in bijdragen. 
Verwacht in mijn lessen een flinke dosis energie, een moment om jezelf even helmaal te omarmen en de slappe lach van tijd tot tijd.
*Les: VrijmiFlo

 

Bluebirds Blog Posts

Victorine Jansen

Mensen dichter bij zichzelf brengen door middel van verschillende self-awareness practices is mijn missie. Op mijn zevende begon ik met meditatie, veel later pas met yoga. Ik was me vroeg bewust van mijn sensitiviteit en leerde eerst mezelf en daarna via verschillende teachers en healers een manier om daarmee om te gaan. Yin yoga heeft vanaf de eerste les die ik volgde mijn hart gestolen. Het was voor mij opnieuw thuiskomen en ik vond het geweldig om mijn meditatie practice te kunnen combineren met lichaamswerk. Mijn yin lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik begeleid je tijdens de les door de poses en nodig je uit te luisteren op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak.
*Les: Yin Yoga

valence

Valence Meijer

Mijn missie is om een ruimte te creëren waar mensen zich veilig voelen en durven naar binnen te keren. Bij jezelf naar binnen kijken helpt om te ontdekken wat er binnen in speelt, of dit nu fysiek of mentaal of emotioneel is. Yin Yoga is daar een hele mooie manier voor. Vanuit het lichaam en met ademhalingen zetten we die ontdekkingstocht naar binnen als het ware in.
*Les: Yin Yoga

untitled-design-4-2

Willemijn Maria

"Rond mijn 22e zat ik op de toneelschool, een geweldige opleiding, maar ook een grote uitdaging waar veel van je werd gevraagd zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Door de hoge prestatiedruk in combinatie met mijn faalangst, die alleen maar erger leek te worden gedurende het 1e jaar, voelde ik steeds meer angst om het podium op te gaan staan. Ik voelde me niet meer zo vrij en blij in mezelf als vroeger, en had last van oververmoeidheid, migraine en voelde me regelmatig erg somber. Vanuit dit ongemak ging ik op zoek naar verlichting en kwam ik uit bij de Kundalini Yoga."
*Les: Kundalini Yoga

Bluebirds Blog Posts (4)

Yodi Huiberts

Ik ben begonnen met (yin)yoga als tegenhanger van de krachttraining die ik deed en de drukke groepslessen die ik geef. Er is zoveel drukte en spanning in ons leven dat ik hoop dat iedereen zichzelf regelmatig een yogales gunt.
In de Superles 90 die ik geef combineer ik het beste van beide werelden: de inspanning zoeken we op in de HIIT oefeningen en toch verlaat je de studio ontspannen door de yoga oefeningen waar we de les mee afsluiten.
*Les: Superles 90