Massage Therapie – Holistische Massages Lizanne

Holistische massage betekent voor mij het bewust worden van het continue samenspel van je lichaam, gedachten en emoties, en hoe dit situaties in je leven kan beïnvloeden. Het leven zit vol verrassende wendingen, soms leuk en soms niet leuk. Hoe we in ons vel zitten op dat moment bepaalt hoe we reageren op de situatie.

Stress, blokkade, disbalans of pijn kan zich lichamelijk of geestelijk uiten, en binnen mijn visie staan deze twee altijd met elkaar in verbinding.

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie die je uitnodigt tot onderzoek. Vanuit gehele ontspanning laten we het lichaam ‘vertellen’ waardoor je inzichten krijgt in jouw situatie die je wellicht niet krijgt wanneer je alleen het lichaam, of de geest aanspreekt.

Lees hier meer over mijn visie en wat holistische massage voor jou kan doen.

Ontspanningsmassage
Een rustige massage van 1 uur waarin ontspanning en bewustwording van het lichaam centraal staan. Door het rustige tempo krijg je de kans om mijn handen te volgen, te ontspannen, en je lichaam te voelen met alle sensaties die er op kunnen komen. Zo kun je ontdekken hoe je door volledige ontspanning, de energie weer kan stromen en waardoor je relaxed en toch opgeladen het Bluebirds huisje weer verlaat!
Een sessie duurt 60min, inclusief kort voor- en nagesprek. €58,-

Holistische Massagetherapie
Tijdens een sessie massagetherapie laten we in het voorgesprek ontstaan welke massage het beste past bij jouw situatie. Iedere sessie is anders. Aan bod komt wat er op dat moment speelt in jouw leven en waar je aandacht aan wilt geven, zowel mentaal als fysiek. Zo ontdekken we tijdens het voorgesprek welk deel van het lichaam de aandacht vraagt en wat voor massage daar bij past. Zo kan de rug de aandacht vragen, of de benen, maar kan het ook zijn dat we kiezen voor een sessie voetreflexologie. Ook technieken als Holistic Pulsing, Polariteitsmassage en Bindweefselmassage behoren tot de mogelijkheden. Al deze massages hebben hun eigen stijl en uitwerking op het lichaam.
Eerste of enkele sessie van 90min, inclusief intake en nagesprek €80, sessie daarna €75, drie keer sessie van 90min voor €210,-

Voetreflexologie
Dit is een zeer verrassende massage waarin de voeten direct worden gemasseerd, en indirect je hele lichaam. Uiteinden van zenuw- en energiebanen vinden hun eindpunt op de voet, waardoor ieder weefsel en orgaan in het lichaam een speciale plek heeft op de voet. Deze massage is niet gericht op het ontdekken van verstoring of disbalans, maar kan het lichaam wel beinvloeden als er verstoring of disbalans aanwezig is. De massage is ontspannend en gericht op het aandachtig voelen, waardoor je je bewust kan worden van sensaties in je lichaam. Voetreflexologie werkt zeer effectief wanneer je veel in je hoofd zit, je slecht slaapt, of het gevoel hebt ‘uit balans’ te zijn.
Een sessie duurt 75min, inclusief voor- en nagesprek. €70

Holistic Pulsing
Dit is een techniek waarbij ik het lichaam in beweging breng doormiddel van schuddingen. Je mag gewoon je kleren aanhouden op de massagetafel. Door te pulsen gaat er als het ware een golf, of allemaal kleine golfjes door het lichaam heen, Zodra de pulsbeweging door het hele lichaam kan golven, kun je makkelijk merken welke plekken minder makkelijk meebewegen. De constante golf van beweging in het lichaam zal deze geblokkeerde plekken uitnodigen om mee te bewegen, maar nodigen ook uit tot onderzoek…
Holistic Pulsing is een zeer bijzondere, intense en ontspannende vorm van massage en het zal je lichaamsbewustzijn vergroten.
Een sessie duurt 75min, inclusief voor- en nagesprek. €70

Bindweefselmassage
Deze massage richt zich op het dieper gelegen weefsel onder de huid. Het is een intense, stevige massage op de rug van het bindweefsel en de spieren. Zo beïnvloeden we organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties doordat deze in verbinding staan met de zenuwbanen vanuit de wervelkolom. Je oefent dus op afstand invloed uit op de lichaamsfuncties en organen.
Bindweefselmassage is een stevige massage maar dat betekent niet dat het pijn hoeft te doen. Ik masseer in een rustig tempo en ik zal altijd afstemmen wat voor jou de juiste druk is! Het doel blijft de ontspanning, omdat een ontspannen lichaam het beste de kans krijgt om te herstellen.
Een sessie duurt 75min, inclusief voor- en nagesprek. €70

Iedere dinsdag van 8:30-12:00u en woensdag van 15:00-20:30u ben je van harte welkom bij Bluebirds!
Voor een afspraak mail naar lizanne@wherethemagichappens.today of bel op 06-30390251