Power of Touch Massage Amsterdam

Power of Touchpagina

Iedere maandag van 17:00 - 22:30u 

Deep Tissue Massage
Full body massage met een focus op de dieper gelegen spierweefsels. Een heerlijke massage om directe spanning te verlichten. De massage is een mix van deep tissue, trigger point therapy, holistische massage, joint release, thai yoga massage en fascia release.
60 min € 65,- / 90 min € 90,-

Aroma Therapie
Heb je stijve spieren, wil je ontspannen, of heb je juist behoefte aan meer energie? Geniet van een full body massage met essential oils. Kies je gemoedstoestand: rustgevend, stimulerend of energiek.
60 min € 65,- / 90 min € 90,-

Honing Bindweefselmassage
Deze krachtige masagevorm stimuleert de doorbloeding en werkt door in de diepere lagen van het bindweefsel. Diepzittende gif-en afvalstoffen worden losgeweekt en afgevoerd. De honingwax wordt direct door de huid opgenomen en voedt in de diepte.
45 min € 50,-

Rug Massage 
Na een stevige workout of een lange dag achter de computer zijn je rugspieren vaak gespannen en overbelast. Een rugmassage stimuleert de bloedcirculatie en laat de spanning wegvloeien.
30 min 35,-

Marcella Wijnhoff

Na jarenlang reizen, wonen en masseren in het buitenland ben ik begin 2017 weer teruggekeerd naar Amsterdam.
Tijdens een reis door India kwam ik in aanraking met ‘Alchemy of Touch’. Deze massagevorm combineert verschillende Oosterse en Westerse technieken en heeft mijn kijk op masseren voorgoed veranderd.
Na de ‘Alchemy of Touch’ opleiding, die ik in onder meer in India en Ibiza heb gevolgd, heb ik me verdiept in Triggerpoint Therapy en Thai Table Massage. Mijn massagekennis houd ik bij door het volgen van diverse workshops.

Ik werk als masseuse in 5 sterren hotels, masseer bands en artiesten op locatie.

Ik ben elke maandagavond te vinden bij Blue Birds Amsterdam, van 17.00 - 22.30u.

Power of Touch Massage Amsterdam
www.poweroftouchmassage.amsterdam
marcella@poweroftouchmassage.amsterdam
T: 06 - 48 90 20 87

poweroftouch2