Diverse Massages

RugNekSchouderMassageRoots

Rug, nek, schouders
30 min

Voor als je alleen je rug, nek en schouders aangepakt wil hebben. De druk is naar jouw wens zacht, medium of stevig.

HoofdhuidHandenVoetenMassageRoots

Hoofdhuid, handen, voeten
30 min

Een Indische hoofdhuidmassage gecombineerd met een ontspannende handen en voeten massage. Met drukpunten en warme olie naar je wens. Los te boeken of als extra toevoeging aan je massage. De druk is naar jouw wens zacht, medium of stevig.

OnstpanningsMassageRoots

Ontspanningsmassage
45, 60, 75 en 90 min

De old skool klassieke zweedse massage gecombineerd met moderne oosterse en westerse massagetechnieken. De druk is medium tot zacht. Leegt je hoofd, aardend en boostend.

AryuvedischeMassageRoots

Ayurvedische massage
45, 60, 75 en 90 min

Een authentieke massagetechniek uit India met warme sesam olie met voedende planten-& kruiden extracten en een ontspannende flow. Inclusief het druppelen van de olie op het derde oog en hoofdhuidmassage. Werkt helend, balancerend, kalmerend en meditatief. De druk is zacht.

ZwnagerschapsMassageRoots

Zwangerschaps massage
45, 60, 75 en 90 min

Vanaf 12 weken tot het einde van je zwangerschap kan je deze heerlijke massage ervaren. Kom op ons comfortabele massagebed liggen waar elke buik in past, ruimte is voor je borsten en fijne ondersteuning voor de bekken. Lichte massage strijkingen, vocht afdrijvend en verlichtend. De druk is medium tot zacht.

LomiLomiMassageRoots

Lomi Lomi massage 
45, 60, 75 en 90 min

Een Hawaiiaanse massagetechniek, waarbij onderarmen, ellebogen en lange ontspannende strijkingen worden gebruikt. Het voelt als een dans om je lichaam. De druk is medium tot zacht.

DeepTissueMassageRoots

Deep tissue
45, 60, 75 en 90 min

Van je voetzolen tot de kruin van je hoofd, unieke culturele technieken worden gecombineerd met een welkomstritueel op de voeten en aromatische geuren. Dat is wat dit meer maakt dan een gewone deep tissue massage. De hele massage is zo ontworpen dat het op maat gemaakt kan worden naar jouw focuspunten en je probleemgebieden weg smelten. Na deze deep tissue massage loop je op wolkjes.

Werkt zacht detoxend, bevorderd bloedsomloop en lymfe circulatie, moedigt een diep niveau van ontspanning aan. De druk is medium tot stevig.

HotStoneMassageRoots

Hot Stone massage
45, 60, 75 en 90 min

Deze therapeutische behandeling is ontworpen om de deep tissue massage te vervangen, voor hetzelfde effect maar met een zachtere druk. De populairste behandeling in de spa's! De warmte van de lavastenen gecombineerd met traditionele massage en aroma therapie, laat al je spanning, vermoeidheid en pijnlijke spieren weg smelten. Je wordt gemasseerd met warme lava stenen, ze worden op energie punten geplaatst. Hot stone stimuleert je organen en werkt reinigend. De druk is medium tot zacht.

Ideaal bij spierpijn of gewrichtspijnen, brengt in balans, en is een diepe ontspanning door de warmte.

SignatureMassageRoots

Signature massage
45, 60, 75 en 90 min

Een super signature freestyle op yoga geïnspireerde massage. Alle technieken worden gecombineerd. Je word van top tot teen gemasseerd met warme olie, er zijn stretches en er wordt gewerkt met drukpunten. Als een Massage Nidra van Roots. 

Tarieven

30 min - €35,-
45 min - €45,-
60 min - €59,-
75 min  - €70,-
90 min  - €80,-
120 min  - €100,-

Wil je meer informatie? Neem contact op met Roots, holistic spa treatments & training, Hilde van der Werff via 06-19385265 of mail naar hilde@roots-treatments.nl.

Werkwijze | Massage boeken