Bluebirds Coaching

stressklachtenenburnout

Heb jij last van stressklachten? Ben je herstellende van een burn-out? Heb je moeite met vinden van de juiste balans tussen werk en privé? Zou je graag willen veranderen, maar lukt het je niet om je aan de verandering te houden? Dat geeft niets, want je bent niet de enige. Wij bieden de oplossing met Bluebirds Coaching coaching bij stressklachten en burn-out

Wist je dat:

 • de goede voornemens afvallen, minder druk maken en meer bewegen ieder jaar weer in de top drie staan?
 • maar 17% van de Nederlanders hun goede voornemen volhoud?
 • één op de zeven werknemers kampt met burn-out klachten?
 • maar 37% van de ondernemers meer dan een week per jaar vrij neemt voor een vakantie?
 • meer dan de helft van de Nederlanders hun werk mee op vakantie neemt?

Manage je leven met de Bluebirds Coaching tools!

De Bluebirds Coaching tools geven inzicht in de de bron van jouw stressklachten. Ze helpen je met het succesvol veranderen van jouw ongewenste patronen en het geven je inzicht in wat jouw persoonlijke drijfveren zijn en hoe jij jouw grenzen kunt bewaken.

coaching voor stressklachtenstresstest

Gratis Stress Test

Ben je nog niet zeker of coaching jouw van je klachten gaat afhelpen? Maak een afspraak voor een gratis stress test. In 20 minuten wordt duidelijk wat jouw stress level is en of een consult of een van de pakketten je gaat helpen jouw stressklachten aan te pakken.
Maak nu een afspraak

coachingbijstressklachtenforbody

Een gezond lichaam met het Bluebirds Body pakket

- Een persoonlijke coachingsessie met Daniella
- 2 lange en 3 korte voedingconsults met Loka Voeding
- Een yoga XL les
- Drie maanden onbeperkt toegang tot de energieke groepslessen
Stuur mij meer informatie

coachingbijstressklachtenformind

Een rustige geest met het Bluebirds Mind pakket

- Twee persoonlijke coachingsessies
- Toegang tot Yoga Nidra XL of Yin XL
- Een massage bij Roots
- Drie maanden lang onbeperkt toegang tot de rustige yogalessen

Stuur mij meer informatie

Kom er door middel van persoonlijke begeleiding achter...

 • Dat gezond en ontspannen leven niet moeilijk is!
 • Wat stress is en hoe je er het beste mee om kunt gaan!
 • Hoe jij weer baas wordt over jouw agenda, in plaats van jouw agenda over jou!
 • Hoe jij jouw goede voornemens wel vol kunt houden!
 • Welke persoonlijke drijfveren jou sturen!
 • Hoe jij jouw grenzen kunt bewaken!
 • Hoe je in een korte tijd grote successen boekt!
 • Hoe je weer grip kunt krijgen op jouw leven!
credits-jesjeveling-nl-8609

Daniella Vons
Coaching bij stressklachten en burnout

De coaching sessies worden begeleid door Daniella Vons: “Na een burn-out was een ding duidelijk: Dit gaat mij nooit meer overkomen! Ik ben op zoek gegaan naar de reden waarom ik in deze situatie terecht kwam en heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun leven beter, rustiger en gezonder in te delen. Dit doe ik door middel van yogalessen, meditatieworkshops en persoonlijke coaching sessies.”

Boek een los consult

Laura prof klein_009

Laura Tjon Tsoe Jin
Loka Voeding Voedingsadvies

Tijdens voeding consults wordt je begeleid door Laura: “Als voedingscoach geef ik je advies en leer ik je te eten op basis van gezonde, simpele en praktische keuzes. Aan (crash)diëten, calorieën tellen of een kant-en-klaar advies doe ik niet. Ik geloof heilig in natuurlijke en pure voeding. Door bewerkte, gefabriceerde producten te vervangen door voedzaam, (zoveel mogelijk) onbewerkt en lekker eten doe je je lichaam en geest een groot plezier.”

Boek een los consult

Toe aan meer rust, energie en geluk? Geef je op voor de coaching van stressklachten en krijg:

 • Coaching sessies met tools waar je direct mee aan de slag kunt;
 • Onbeperkt sport, yoga, meditatie & mindfulness gedurende het traject;
 • Het Bluebirds voedingsplan;
 • Korting op acupunctuur, voedingsadvies en massages;
 • De inzichten om jouw leven te managen!
bluebirds-coaching-12

Accupunctuur

Gratis eerste intake t.w.v. €15,-!

bluebirds-coaching-13

Massage bij Roots

10% korting

bluebirds-coaching-14

Persoonlijk voedingsadvies

€20,- korting op jouw intake gesprek!

Reviews van de coaching sessies

Als Creative Director bij een digital agency, moeder van twee kanjers, vrouw van een hardwerkende man en vriendin van half Amsterdam, kan je jezelf weleens verliezen in alle gezellige drukte. Gelukkig deed ik de 30 dagen City Retreat en heb ik nu handvatten gekregen om ervoor te zorgen dat mijn emmertje niet overloopt. Ik heb geleerd hoe ik stress kan reduceren door beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Vaker 'nee' te zeggen, te mediteren, op mijn voeding te letten en regelmatig te sporten. Sporten deed ik altijd al veel, want hardlopen maakt mijn hoofd zo lekker leeg, maar in hele drukke periodes is dit soms te pittig voor je lijf. Door vaker rust te nemen en meer aan yoga te doen is mijn lijf nu ook minder gestresst en heb ik minder last van gespannen schouders. Kortom heel fijn om al deze do's en don'ts nu geleerd te hebben! Hoewel het 'nee' zeggen tegen de vele verleidingen nog steeds best lastig blijft. #fomo

Kim, volgde in 2015 coachingsessies bij Bluebirds

Als freelancer heb ik enorme pieken en dalen qua werkdruk. Tijdens zo'n piek merkte ik dat ik misschien teveel opdrachten had aangenomen. Mijn eerste reactie was een aantal opdrachten afzeggen. Met de tools van de Agenda Management sessie kwam ik erachter dat afzeggen niet nodig was. Door een goed overzicht te maken kreeg ik rust en kon ik op een goede manier mijn opdrachten afronden. Erg fijn!

Dennis,volgde in 2016 coachingsessies bij Bluebirds

De Bluebirds Methode heeft mij ontzettend geholpen. Door de superlessen werd mijn lijf steeds sterker, maar werd mijn hoofd bovendien gedwongen om tot rust te komen. De rust in mijn hoofd maakte ruimte voor inzicht en dromen. Inzicht in alle mooie dingen die ik mag ervaren in mijn leven. Dromen van de dingen die nou écht wil, maar niet doe. Mede door Bluebirds durfde ik de eerste keuzes te maken om mijn dromen te realiseren.

Sterre,volgde in 2015 coachingsessies bij Bluebirds

Een reset, zo kan ik de city retreat het beste omschrijven denk ik. Een reset om eens stil te staan en te kijken naar wat je nou eigenlijk allemaal doet. Een kritische blik op waarom wel of waarom niet. In die 30 dagen neem je jezelf onder de loep, en moet je eerlijk zijn tegen jezelf. Kleine dingen veranderen, daar begon het voor mij mee, en dat zijn ook de dingen waarvan ik wel denk dat ze blijvend zijn veranderd. Niet alles blijft hangen, maar wat meer daadkracht, van de bank afkomen, niet zo lui zijn en naar jezelf luisteren.. zijn dingen die zijn blijven hangen.

Eline,volgde in 2015 coachingsessies bij Bluebirds