Coaching bij stressklachten en burn-out

Heb jij last van stressklachten? Ben je herstellende van een burn-out? Heb je moeite met vinden van de juiste balans tussen werk en privé? Zou je graag willen veranderen, maar lukt het je niet om je aan de verandering te houden? Dat geeft niets, want je bent niet de enige. Wij bieden de oplossing met coaching bij stressklachten en burn-out! 

Wist je dat:

 • de goede voornemens afvallen, minder druk maken en meer bewegen ieder jaar weer in de top drie staan?
 • maar 17% van de Nederlanders hun goede voornemen volhoud?
 • één op de zeven werknemers kampt met burn-out klachten?
 • maar 37% van de ondernemers meer dan een week per jaar vrij neemt voor een vakantie?
 • meer dan de helft van de Nederlanders hun werk mee op vakantie neemt?

Manage je leven met de Bluebirds Methode!

De Bluebirds Methode is speciaal ontwikkeld om je coachen bij stressklachten zodat je de bron van jouw stressklachten kunt aanpakken. De methode helpt je met het succesvol veranderen van jouw oude ongewenste patronen en het geeft je inzicht in wat jouw persoonlijke drijfveren zijn en hoe jij jouw grenzen kunt bewaken.

In 30 dagen meer rust, energie en geluk. Met coachingsessies in de avonden van  2, 9, 26 en 23 mei.

Tijdens de Bluebirds Methode ga je in 30 dagen aan de slag met sport, yoga, meditatie, mindfulness en gezonde voeding. Zo coachen we je op weg naar een rustige geest en een sterker lichaam. Waarom 30 dagen? Dit is de tijd die je nodig hebt om een nieuwe gewoonte te creëren. 

bluebirds-coaching-9

bluebirds-coaching-10

bluebirds-coaching-8

Onbeperkt Sporten

Binnen de 30 dagen heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen. De methode adviseert je 2x Superles en 1x yoga les per week. Bekijk hier het Bluebirds rooster voor alle lessen! Advies nodig bij het vinden van de juiste les? Mail iamabluebird@blue-birds.nl. 

Voedingsadvies

Een gezond lichaam is de basis van geluk en daarom krijg je van ons een duidelijk voedingsschema samengesteld in samenwerking met Loka Voeding. Hierin wordt je uitgedaagd het lichaam te voeden in plaats van te vullen. Kun jij een maand suiker, koffie en alcohol laten staan? 

Groepscoaching bij stressklachten

Iedere week komen we bij elkaar  voor de coaching sessies. Daniella geeft tips en tools voor het managen van je leven en helpt jou door coaching bij jouw stressklachten en burn-out. Met iedere week een ander thema: stress management, agenda management, succesvol veranderen en persoonlijke drijfveren! De sessies vinden plaats op 2, 9, 26 en 23 mei. Meer weten? Mail daniella@blue-birds.nl. 

Tijdens dit 30 dagen programma kom je erachter...

 • Dat gezond en ontspannen leven niet moeilijk is!
 • Wat stress is en hoe je er het beste mee om kunt gaan!
 • Hoe jij weer baas wordt over jouw agenda, in plaats van jouw agenda over jou! 
 • Hoe jij jouw goede voornemens wel vol kunt houden!
 • Welke persoonlijke drijfveren jou sturen! 
 • Hoe jij jouw grenzen kunt bewaken!
 • Hoe je in een korte tijd grote successen boekt!
 • Hoe je weer grip kunt krijgen op jouw leven!

credits-jesjeveling-nl-8609

Coaching bij stressklachten en burnout

De coaching sessies worden begeleid door Daniella Vons: “Na een burn-out was een ding duidelijk: Dit gaat mij nooit meer overkomen! Ik ben op zoek gegaan naar de reden waarom ik in deze situatie terecht kwam en heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun leven beter, rustiger en gezonder in te delen. Dit doe ik door middel van yoga, meditatie en coaching sessies.”

*De sessies zijn ook los te volgen voor €39,- per sessie. Mail voor jouw inschrijving naar iamabluebird@blue-birds.nl

Toe aan meer rust, energie en geluk? Geef je op voor de coaching van stressklachten en krijg:

 • Vier coaching sessies met tools waar je direct mee aan de slag kunt;
 • Een maand lang onbeperkt sport, yoga, meditatie & mindfulness;
 • Een voedingsplan;
 • Korting op acupunctuur, voedingsadvies, massages en ademcoaching
 • De inzichten om jouw leven te managen!

Investering?

Er is meer!  

Heb jij je aangemeld voor de coaching bij stressklachten? Check hieronder dan nog meer voordelen voor het verlichten van stressklachten of om jezelf even goed te verwennen! 

bluebirds-coaching-12

bluebirds-coaching-13

bluebirds-coaching-14

bluebirds-coaching-11

Accupunctuur

Gratis eerste intake t.w.v. €15,-! 

Massage bij Roots

10% korting

Persoonlijk voedingsadvies

€20,- korting op jouw intake gesprek!

Ademsessie 

€35,- korting op je eerste individuele sessie!

Als Creative Director bij een digital agency, moeder van twee kanjers, vrouw van een hardwerkende man en vriendin van half Amsterdam, kan je jezelf weleens verliezen in alle gezellige drukte. Gelukkig deed ik de 30 dagen City Retreat en heb ik nu handvatten gekregen om ervoor te zorgen dat mijn emmertje niet overloopt. Ik heb geleerd hoe ik stress kan reduceren door beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Vaker 'nee' te zeggen, te mediteren, op mijn voeding te letten en regelmatig te sporten. Sporten deed ik altijd al veel, want hardlopen maakt mijn hoofd zo lekker leeg, maar in hele drukke periodes is dit soms te pittig voor je lijf. Door vaker rust te nemen en meer aan yoga te doen is mijn lijf nu ook minder gestresst en heb ik minder last van gespannen schouders. Kortom heel fijn om al deze do's en don'ts nu geleerd te hebben! Hoewel het 'nee' zeggen tegen de vele verleidingen nog steeds best lastig blijft. #fomo

Kim

Als freelancer heb ik enorme pieken en dalen qua werkdruk. Tijdens zo'n piek merkte ik dat ik misschien teveel opdrachten had aangenomen. Mijn eerste reactie was een aantal opdrachten afzeggen. Met de tools van de Agenda Management sessie kwam ik erachter dat afzeggen niet nodig was. Door een goed overzicht te maken kreeg ik rust en kon ik op een goede manier mijn opdrachten afronden. Erg fijn!

Dennis

De Bluebirds Methode heeft mij ontzettend geholpen. Door de superlessen werd mijn lijf steeds sterker, maar werd mijn hoofd bovendien gedwongen om tot rust te komen. De rust in mijn hoofd maakte ruimte voor inzicht en dromen. Inzicht in alle mooie dingen die ik mag ervaren in mijn leven. Dromen van de dingen die nou écht wil, maar niet doe. Mede door Bluebirds durfde ik de eerste keuzes te maken om mijn dromen te realiseren.

Sterre

Een reset, zo kan ik de city retreat het beste omschrijven denk ik. Een reset om eens stil te staan en te kijken naar wat je nou eigenlijk allemaal doet. Een kritische blik op waarom wel of waarom niet. In die 30 dagen neem je jezelf onder de loep, en moet je eerlijk zijn tegen jezelf. Kleine dingen veranderen, daar begon het voor mij mee, en dat zijn ook de dingen waarvan ik wel denk dat ze blijvend zijn veranderd. Niet alles blijft hangen, maar wat meer daadkracht, van de bank afkomen, niet zo lui zijn en naar jezelf luisteren.. zijn dingen die zijn blijven hangen.

Eline