Bluebirds Coaching

bluebirds-coaching

Druk, druk, druk... Zit jouw agenda zo vol, dat het je soms een beetje veel wordt? Geeft niks, hebben wij ook wel eens last van… Neem nu tijd voor jezelf zonder dat je vrij hoeft te nemen je van werk!

De Bluebirds Methode geeft jou in 30 dagen meer rust, energie en geluk.

Waarom dertig dagen? Omdat dit precies de periode is die we nodig hebben om nieuwe gewoonten te creëren. In deze 30 dagen nemen we je mee in de wereld van sport, yoga en meditatie en coachen we je op weg naar een rustige geest en een sterker lichaam. Een soort detox voor je leven!

Doorbreek patronen
We doorbreken de oude patronen en verruilen deze voor nieuwe patronen die een gezond en gelukkig leven ondersteunen. Je hoeft niet lenig te zijn en ook niet ontzettend fit. We vragen enkel je toewijding en enthousiasme om de beste versie van jezelf worden! Stap uit je comfortzone en ga met ons deze uitdaging aan.

Hoe zien jouw 30 dagen er uit?

Vier coaching sessies 

Iedere zaterdag vindt er een coaching sessie plaats, waarin we je tips en tools geven voor het managen van je leven:

Data in september:

 • Stress Management | 10 september van 12:00 - 14:00u
  Wat is stress en hoe ga je er het beste mee om?
 • Agenda management | 17 september van 12:00 - 14:00u 
  Bepaald jouw agenda hoe jouw leven eruit ziet? Wordt weer baas over jouw agenda, in plaats van andersom!
 • Succesvol veranderen | 24 september van 12:00 - 14:00u
  Wil je gezonder leven, meer sporten, afvallen, meer rust in je leven of heb je een ander goed voornemen dat moeilijk vol te houden is? Laat ons je helpen succesvol te veranderen.
 • Leidmotieven: Wat stuurt mijn gedrag? | 1 oktober van 12:00 - 14:00u 
  Wat drijft jou? Laat dit je helpen succes te creëren in je leven?

Data in november:

 • Stress Management | 2 november van 18:30 - 20:30u
 • Agenda management |9 november van 18:30 - 20:30u
 • Succesvol veranderen | 16 november van 18:30 - 20:30u
 • Leidmotieven: Wat stuurt mijn gedrag? | 23 november van 18:30 - 20:30u


Daniella Vons
De coaching sessies worden begeleid door Daniella Vons: “Na een burnout was een ding duidelijk: Dit gaat mij nooit meer overkomen! Ik ben op zoek gegaan naar de reden waarom ik in deze situatie terecht kwam en heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun leven beter, rustiger en gezonder in te delen. Dit doe ik door middel van yoga, meditatie en coachingsessies.”

*De sessies zijn ook los te volgen voor €39,- per sessie. Mail voor jouw inschrijving naar iamabluebird@blue-birds.nl

Onbeperkt sporten

Binnen de 30 dagen heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen. De methode adviseert je 2x Superles en 1x yoga les per week.

Voedingsadvies

Een gezond lichaam is de basis van geluk en daarom krijg je van ons een duidelijk voedingsschema, waarin we je uitdagen het lichaam te voeden in plaats van te vullen.

Na deze City Retreat kan je met een schone lei weer verder en krijg je een passend advies voor een vervolg traject bij Bluebirds.

Investering?
Probeer nu de Bluebirds methode tijdens de City Retreat voor €249,- inclusief 4 workshops, onbeperkt sporten en voedingsadvies.
Bij een onbeperkt Bluebirds abonnement zijn de kosten slechts €149,-.

Heb jij last van lichamelijke klachten door stress of wil jij jezelf verwennen vul dan jouw City Retreat aan met acupunctuur of een heerlijke massage.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen?
Per telefoonPer mail

Als Creative Director bij een digital agency, moeder van twee kanjers, vrouw van een hardwerkende man en vriendin van half Amsterdam, kan je jezelf weleens verliezen in alle gezellige drukte. Gelukkig deed ik de 30 dagen City Retreat en heb ik nu handvatten gekregen om ervoor te zorgen dat mijn emmertje niet overloopt. Ik heb geleerd hoe ik stress kan reduceren door beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Vaker 'nee' te zeggen, te mediteren, op mijn voeding te letten en regelmatig te sporten. Sporten deed ik altijd al veel, want hardlopen maakt mijn hoofd zo lekker leeg, maar in hele drukke periodes is dit soms te pittig voor je lijf. Door vaker rust te nemen en meer aan yoga te doen is mijn lijf nu ook minder gestresst en heb ik minder last van gespannen schouders. Kortom heel fijn om al deze do's en don'ts nu geleerd te hebben! Hoewel het 'nee' zeggen tegen de vele verleidingen nog steeds best lastig blijft. #fomo

Kim

Als freelancer heb ik enorme pieken en dalen qua werkdruk. Tijdens zo'n piek merkte ik dat ik misschien teveel opdrachten had aangenomen. Mijn eerste reactie was een aantal opdrachten afzeggen. Met de tools van de Agenda Management sessie kwam ik erachter dat afzeggen niet nodig was. Door een goed overzicht te maken kreeg ik rust en kon ik op een goede manier mijn opdrachten afronden. Erg fijn!

Dennis

De Bluebirds Methode heeft mij ontzettend geholpen. Door de superlessen werd mijn lijf steeds sterker, maar werd mijn hoofd bovendien gedwongen om tot rust te komen. De rust in mijn hoofd maakte ruimte voor inzicht en dromen. Inzicht in alle mooie dingen die ik mag ervaren in mijn leven. Dromen van de dingen die nou écht wil, maar niet doe. Mede door Bluebirds durfde ik de eerste keuzes te maken om mijn dromen te realiseren.

Sterre

Een reset, zo kan ik de city retreat het beste omschrijven denk ik. Een reset om eens stil te staan en te kijken naar wat je nou eigenlijk allemaal doet. Een kritische blik op waarom wel of waarom niet. In die 30 dagen neem je jezelf onder de loep, en moet je eerlijk zijn tegen jezelf. Kleine dingen veranderen, daar begon het voor mij mee, en dat zijn ook de dingen waarvan ik wel denk dat ze blijvend zijn veranderd. Niet alles blijft hangen, maar wat meer daadkracht, van de bank afkomen, niet zo lui zijn en naar jezelf luisteren.. zijn dingen die zijn blijven hangen.

Eline