5-weekse cursus babymassage, baby yoga en voeding vanaf 8 februari 2019

Baby massage, baby yoga

Op 8 februari 2019 start een 5-weekse cursus babymassage, baby yoga en voeding. In deze cursus ligt de nadruk op de positieve en liefdevolle aandacht tussen ouder en baby. De cursus wordt gegeven door Massagetherapeut Lizanne Nuijten & voedingscoach Annalena Hartmann. Lees snel verder om meer te ontdekken over deze mooie cursus!

De eerste maanden met je pasgeboren baby zijn ontzettend bijzonder en leggen de basis voor een goede relatie tussen jou en je kind. Leer met vertrouwen te luisteren naar je intuïtie en kom erachter wat goed is voor jullie beide. Ons doel is jou te inspireren, zodat jij vervolgens verder kunt met meer kennis.

De cursus babymassage, baby yoga en voeding

Leer samen met ons intuïtief omgaan met je kind. In vijf lessen leer je je baby masseren en zullen we rustige yoga-poses beoefenen, zo leer je het lichaam van je baby kennen. Ook helpt dit je terug in contact te komen met jezelf en kun je de relatie tussen jou en je baby te ontdekken. Sinds het eerste moment is voeding de connectie tussen jou en je kind; zo werd de basis gelegd van jouw baby’s gezondheid.

Het voedingsadvies zal bijdragen aan een hoger energieniveau en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Je baby krijgt zo de nodige voedingsstoffen binnen en het immuunsysteem op te bouwen en aan te sterken zodat een gezonde groei gestimuleerd wordt.

Wat gaan we behandelen:

  • Lichaamsmassage baby
  • Kalme rek- en strekoefeningen
  • Het dragen van je baby
  • Huilgedrag van je baby
  • Communiceren met elkaar voordat je baby praat
  • Gezonde voeding voor jou tijdens de eerste maanden
  • Voedingstips & supplementen
  • De eerste hapjes
  • Prepping & recepten

De docenten

Baby massage, baby yoga

Lizanne Nuijten is werkzaam als massagetherapeut en is in 2017 begonnen met het geven van babycursussen. Annalena Hartmann is in 2018 gestart als voedingscoach na de opleiding Integrative Nutrition bij het Institute for Integrative Nutrition in New York afgerond te hebben. Wil je meer over Lizanne en Annalena weten? Bekijk dan https://www.lizannemassage.com/wiewijzijn

Alle details op een rij

Wat: 5-weekse Cursus Babymassage, Baby Yoga en Voeding
Wanneer: 8, 15, 22 februari, 1, 8 maart 2019
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Door wie? Massagetherapeut Lizanne Nuijten & voedingscoach Annalena Hartmann
Kosten: € 225,-
Inschrijven: klik hier

Comments are closed.