4-delige cursus Shantala Babymassage

Babymassage is iets van alle tijden en uit alle culturen. Babymassage gaat over de liefdevolle aandacht, de prettige en ontspannen ervaring voor de baby. Met misschien wel het belangrijkste: de volledige aandacht voor je baby.

Shantala babymassage is een techniek uit India. Deze eenvoudige massagetechniek is makkelijk toe te passen in het dagelijks leven en als onderdeel van een ritueel.

In de 4-delige cursus hebben we alle tijd om deze massage onder de knie te krijgen en is er ruimte en tijd voor diverse thema’s als bijvoorbeeld krampjes of huilen.

De nadruk ligt op een ontspannen ochtend voor moeder en/of vader en de baby, waarin de liefdevolle aandacht en aanraking centraal staat. Om de sfeer zo intiem mogelijk te houden zal een cursusgroep uit maximaal vijf ouders met hun baby bestaan.

Data: 11 oktober t/m 1 november of 22 november t/m 13 december
Tijd:  woensdagen van 15:00 - 17:00u 
Waar: Bluebirds Amsterdam
Investering: €125,- inclusief: thee, matjes, olie en cursusmap

Je kunt Lizanne mailen via lizanne@wherethemagichappens.today voor meer informatie!

Kun je niet op de aangegeven data, maar lijkt het je wel heel leuk? Ik bied ook privé sessies of duo-sessies aan (ook met een bevriende mama te volgen!). Kijk voor uitgebreide informatie op www.lizannemassage.com

Comments are closed.